La història de la Taverna Guilà

És la història de la família Guilà, la nostra família

Més que una història, la del nostre restaurant de Terrassa és una vida relacionada amb l’hostaleria doncs jo gairebé vaig néixer en un restaurant perquè des que tinc 9/10 anys la meva família sempre s’ha dedicat a la restauració.

Recordo com sortia de l’escola al migdia per anar a dinar al restaurant i quan havia acabat, aquella estona que encara em quedava per tornar-hi, la dedicava a ajudar en Josep a rentar els plats, a saludar el Sr. Marcel que prenia el seu cafè de sempre a la barra o eixugant els coberts que faria servir la Sra. Maria per gaudir de la millor cuina catalana de mercat de Terrassa.

L’actual Taverna Guilà va obrir les seves portes un 27 de novembre de l’any 2000 amb el meu germà Toti i la meva mate Montse als fogons de la cuina i jo com a cara visible a la sala. Aquella aventura que va començar amb tres persones, ara s’ha convertit en un equip de 15.

L’any 2009 el meu germà va decidir provar sort amb un altre negoci i, amb la jubilació als 65 anys de la mare l’any 2014, passo a ser jo propietari únic de la Taverna gràcies a tot el que em van ensenyar el meu germà i la meva mare sobre el món de la restauració.

Una Taverna en constant evolució tant a nivell visual amb la reforma integral que vam realitzar l’any 2016 com a nivell d’equip. Un equip que considero vital per al bon funcionament de la Taverna on el factor humà és un dels nostres punts forts.

Roger Guilà

 

L’equip de la Taverna Guilà, el factor humà de la restauració

El nostre equip és un dels punts més claus per al bon funcionament del restaurant; per això, m’agradaria que els coneguessis una mica més:

La nostra sala

 • Mireia, 15 anys treballant a la Taverna, la meva mà dreta i la responsable del torn de dia, encantadora amb el clients i amb un compromís fora de lo normal.
 • Ismael, el meu millor amic des dels 5 anys, tota una vida junts, responsable del torn de nit, i un treballador incansable i 100% de confiança.
 • Sofi, una cambrera 10, una treballadora molt completa, molts anys d´experiència en el món de l’hostaleria, i molt polivalent. Porta 5 anys amb nosaltres.
 • Anabel, segurament la cara més dolça de la Taverna, molt compromesa i responsable, pateix molt pel negoci, i mai té un no per resposta.
 • Eli, cambrera en el torn de nit, gran professional i la mare més jove de la Taverna, més de 4 anys amb nosaltres, és de Rubí i ve cada dia amb tren a treballar.
 • Raquel, la més jove de les cambreres, la reina de la barra, és el seu territori i la cuida com si fos seva, molt responsable i meticulosa.

 

La nostra cuina

 • Mari, la treballadora amb més anys d’experiència a la Taverna, porta 20 anys amb nosaltres i ja és una més de la família, durant molts anys la mà dreta de la meva mare, i segurament una de les cuineres amb més talent que conec. Molt responsable.
 • Zohra, 7 anys amb nosaltres, és la cap de cuina i la responsable de gran part de la producció del nostre restaurant, treballadora incansable i amant de la cuina, és la seva passió, i mostra un gran compromís amb el que fem.
 • Roxana, més de 6 anys amb nosaltres, responsable del torn de nit, la rapidesa feta persona, molt àgil i polivalent.
 • Dindo, de l’equip de nit, bon professional i divertit, a part de la seva bona feina aporta actitud positiva en un món molt dur, sempre content.
 • Lluís, és la nostre última incorporació, un noi molt jove , que ha estudiat a la JOVIAT, i que mostra unes ganes, actitud, i treball fora de lo normal per la seva edat.
 • Sílvia, potser la més polivalent, ajuda en tot, ja sigui a cuina, a la sala, allà on la necessitem compleix sobradament.

 

Una família que va més enllà del cognom Guilà.

Sabies que la majoria d’integrants del nostre equip va arribar-hi quan encara no tenien fills? A la Taverna els hem vist a tots convertir-se en pares i mares, ampliant així també la nostra família.

 

HORARI

A Taverna Guilà oferim un servei de cuina ininterrompuda

De dilluns a divendres de 13h a 23:00h

ON SOM

Rambleta del Pare Alegre, 98, 08224 Terrassa, Barcelona

Telf. 937 892 579

Fa més de 20 anys que a la nostra taverna oferim caliu i confiança a diari tant als nostres clients habituals com a aquells que ens descobreixen per primer cop.

PATROCINADORS

COMPARTEIX LA TEVA EXPERIÈNCIA

TRIP ADVISOR

El mejor ambiente
Taverna Guilà
2023

Recomendado
Taverna Guilà
2023

Disseny web Sattisfactory · Copywriting MissKopy · Gestió del projecte Sal en las redes